Traiteur specialiteiten voor al uw feesten.

Spar Merendree - Merendree - Traiteur

In deze tijden waarin ieder gehaast is, heeft Spar de oplossing voor u. Verschillende voorbereide verse maaltijden, verzorgd uitgestald in de koeltoog, staan voor u klaar. Traiteur te Merendree voor ieder wat wils.

Geen kookdienst

Ga vlug naar de Spar in Merendree wanneer u geen zin hebt om te koken. Spar heeft reeds voor u gekookt en daar maakt u misschien graag gebruik van. Af en toe wil u niet koken, uw Spar winkel denkt aan u. Maak het u zelf gemakkelijk en kies uit de verschillende verse voorbereide maaltijden.

Vers bereidde maaltijden

Traiteur te Merendree zorgt elke dag voor vers bereide maaltijden. Uw Spar winkel wil zijn cliënteel het gemakkelijk maken. Na een drukke werkdag hoeft u voortaan niet meer uren in de keuken te staan. Met de vers bereide maaltijden is uw eten in een mum van tijd klaar.

Speciale voorkeuren?

Hebt u speciale voorkeuren? Neem dan contact op met uw Spar te Merendree en vraag naar de mogelijkheden. U hebt een familiefeestje, u mag tijdelijk een bepaald product niet eten, u wil weten hoe een bepaald gerecht wordt klaargemaakt?
Neem contact op met de traiteur van Spar Merendree, wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden.

Back to Top